BÀI TẬP ANH VĂN LỚP 6
UNIT 12: SPORTS AND PASTIMES

Test 1:
Choose the correct answer. Only one answer is correct.
1. -What are you doing now?
- I _____ badminton.

A. play B. to play
C. playing D. am playing
2. - _____ sports does Alan play?
- He plays tennis.

A. Which B. Why
C. Who D. Where
3. What do you do ______ your free time?
A.in B.on
C. for D.at
4. Which word has three syllables?
A. tennis B. soccer
C. aerobics D. ping-pong
5.- ____ does Lan go swimming?
- Once a week.

A. How long B. How often
C. When D. Where
6. They sometimes _____ their kites.
A. play B. go
C.fly D. depart
7. Which word contains the sound /e/?
A. kite B. badminton
C. pastime D. weekend
8. What _____ in the evening?
A. is your father often doing B. your father is often doing
C. your father often does D. does your father often
9. Huy often ______books before his bedtime.
A. to read B. read
C. reads D. is reading
10. - ______ is your favorite teacher?
- Mr. Brown.

A. Who B. When
C. What D. Why
11. My father is ______television.
A. seeing B. looking
C. watching D. reading
12. What kind of music _____?
A. you like B. you are liking
C. do you like D. are you liking
13. Which sentence is closest in meaning to the underlined sentence?
How good are you at tennis?
A. How often do you play tennis?
B. Do you like tennis?
C. Is tennis your favorite sport?
D. How well do you play tennis?
14. - How well do you play badminton?
-_____

A. I’m not very well. B. I’m about average.
C. I almost never do. D. I often play badminton.
15. - ______ do you go for your holiday?
- We go to Spain.

A. What B. When
C. Why D. Where
16. Alice often***_____her neighbor’s baby
A. listens B. looks after
C. practices D. paints
17. I like to keep fit at my local ______ .
A. gym B. restaurant
C. supermarket D. pub
18. My mother ______ yoga once a week.
A. makes B. does
C. plays D. goes
19. How many syllables are there in the word practice?
A. one B. two
C. three D. four
20. Thomas and Daisy are very good _____ basketball.
A.in B.at
C.on D.for
21.A team is _____ .
A. the final result of a game B. a member
C. a hobby
D. a group of people playing a sport together
22. Mike usually wins the______ .
A. score B. game
C. club D. team
23. Is there a golf ______ near here?
A. pool B. pitch
C. court D. course
24. Every week he _____ roller-skating.
A. does B. goes
C. makes D. plays
ĐÁP ÁN
1. D 2. A 3. A 4. C 5. B 6. C
7. D 8. D 9. C 10. A 11. C 12. C
13. D 14. B 15. D 16. B 17. A 18. B
19. B 20. B 21. D 22. B 23. D 24. B2
Bài viết thật bổ ích, bạn hãy bấm thích và chia sẻ bài viết này cho bạn bè cùng xem nào

Các bài viết liên quan: