BÀI TẬP ANH VĂN LỚP 6
UNIT 3 : AT HOME

Test 2:
Choose the correct answer.
1. I’m not good _____ French.
A. at B. on
C. for D. by
2. What’s the matter?
A. All right. B. Don’t bother.
C. Nothing. D. Fine, thanks.
3. Which word is the odd one out ?
A. bed B. table
C. window D. chair
4. Which word contains a different sound from the others ?
A. high B. wide
C. fine D. sit
5. The children wake _____ early in the morning.
A. off B. to
C. up D. out
6. _ What’s the date today ?
_ It is _____ June.

A. twelve B. twelfth
C. twelve of D. the twelfth of
7. _ How many windows are there in your house ?
_ ______ six.

A. There is B. There are
C.There has D. There have
8. _ _____ is Phong ?
_ He’s in the livingroom.

A. When B. Where
C. Who D. What
9. Which verb adds _ es in the third person ?
A. go B. write
C. sleep D. tell
10. ______ a clock in your room ?
A. Are there B. Is there
C. Have there D. Has there
11. Put these sentences in the correct order to make a conversation.
a. Her name’s Julie.
b. She’s a nurse.
c. Who’s that ?
d. What’s her name ?
e. What does she do ?
f. That’s my sister.
A. d-e-a-b-f-c B. b-a-f-d-e-c
C. c-f-d-a-e-b D. e-f-d-b-a-c
12. This is Mr. Ba and _____ students.
A. him B. his
C. he D. _
13. How old are _____, Trung and Minh ?
A. we B. he
C. she D. you
14. twenty _ five _ eight = ______ .
A. five B. six
C. seven D. eight
15. Complete the square.
hours clock
months
A. day B. calendar
C. moon D. year
16. Which word is the odd one out ?
A. book B. magazine
C. record D. newspaper
17. I _____ old clothes when working in the garden.
A . carry B. do on
C. wear D. dress
18. _ What ______ ?
_ Beautiful.

A. the wearther is like B. is the wearther like
C. weather is it like D. like is the weather
19. How _____ your brother’s name?
A. do you spell B. is the spelli ng of
C. to writing D. write
20. Which sentence is correct ?
A. Are these your luggage ? B. Is your luggage this one ?
C. Is this your luggage ? D. Are these your luggage ?
21. Put the word usually in the right place in the following sentence.
He (A) gets (B) up (C) at (D) seven o’clock.
22. ______ are students.
A. My both sister B. My sisters both of them
C. Both my sister D. The both of my sister
ĐÁP ÁN
1.A 2. C 3. C 4. D 5. C 6. D
7. B 8. B 9. A 10. B 11. C 12. B
13. D 14. C 15. B 16. C 17. C 18. B
19. A 20. C 21. A 22. C



Bài viết thật bổ ích, bạn hãy bấm thích và chia sẻ bài viết này cho bạn bè cùng xem nào

Các bài viết liên quan: